De eerste dagen

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 12:23

De voorbije 2 dagen werd er hard gewerkt in ons verwerkingscentrum en konden we al oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten welkom heten. 

Wat gebeurt er nu juist in ons verwerkingscentrum? Dat kan je hier uitgebreid lezen. Kort samengevat worden bij ons alle ingeleverde schoendozen uit België en een aantal uit Nederland gecontroleerd. We checken het formaat, kijken of er een label met geslacht en leeftijd op hangt en doen alle dozen open. Dat laatste is nodig omdat sommige dozen super goed gevuld zijn, maar andere nog wat extra materiaal kunnen gebruiken. Uiteraard gebeurt dit met respect voor gever en maker. Als u een mooi gevulde schoendoos binnenbrengt wordt die ook zo verder verzonden.

Al deze schoendozen verpakken we in ons verwerkingscentrum per ca 10 in een grote exportdoos om het transport te vereenvoudigen. Zo werden er de afgelopen 2 dagen in totaal al 1531 nagekeken en ingepakt. Op het einde van onze verwerkingsperiode gaan deze allemaal in een grote container die via een schip naar Togo wordt getransporteerd. Van daaruit vertrekken ze over het hele land, met 1 groot doel: een kind blij maken met een onvergetelijk cadeau!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.