Nieuws

uitdelingen in Togo

Ondertussen worden de dozen die we in januari verzonden, volop uitgedeeld in Togo. Hoe heerlijk is het om op de foto's al die lachende gezichten te zien. Het maakt ons nog maar eens duidelijk, hoe klein het gebaar voor ons misschien ook is, hoe belangrijk het daar is. 

Lees meer »

De container is onderweg

Ondertussen zit onze verwerkingsperiode er weeral een tijdje op. Na al het opruimen en het laden van de container namen we een aantal dagen rust. Op 8 februari vertrok onze container vanuit de haven van Antwerpen richting Togo. De verwachte aankomstdatum is 12 maart.

Lees meer »

Het zit er op!

Onze Verwerkingsperiode 2024 zit erop. De voorbije weken keken we maar liefst 7544 schoendozen na voor Togo en 213 dozen voor Oost-Europa.

Lees meer »

trots op onze vrijwilligers

Onze verwerkingsperiode is ondertussen iets meer dan een week bezig. En hoe staan we toch elk jaar versteld van onze vrijwilligers!! Er wordt super hard gewerkt, maar tussendoor is er ook tijd om samen te praten en te lachen. Sommigen komen voor een uurtje of 2, anderen staan er bijna elke dag, maar dat maakt niet uit. Het gaat erom dat we samenwerken en ieder zijn steentje bijdraagt om binnenkort weer 8000 kinderen ontzettend blij te maken. 

Lees meer »

De eerste dagen

De voorbije 2 dagen werd er hard gewerkt in ons verwerkingscentrum en konden we al oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten welkom heten. 

Lees meer »

voorbereiding januari

We zijn in volle voorbereiding van onze verwerkingsperiode in januari. In het magazijntje waar we onze spullen stockeren, zijn we ook volop bezig met uitzoeken. Al het materiaal dat we krijgen wordt nagekeken of het nog in goede staat is en gesorteerd volgens leeftijd. We maken een inventaris op, zodat we ook weten welke spullen we eventueel moeten aankopen. Daarnaast kruipt er ook heel veel werk in het versieren van reservedozen. Deze dozen worden gebruikt om in het verwerkingscentrum te grote dozen of kapotte dozen om te pakken.

Lees meer »

goed nieuws!!!

Goed nieuws!! Ook in januari 2024 kunnen we ons verwerkingscentrum weer opbouwen bij Sluys International in Duffel.

Lees meer »

Uitdelingen Togo 2023

Intussen hebben we bericht gekregen dat de schoendozen aangekomen zijn in Togo. De container is leeggemaakt en de dozen zullen nu hun weg beginnen naar de dorpjes en kinderen die dit jaar het geluk hebben een doos te ontvangen.

Lees meer »

Aflsuiting verwerkingsperiode 2023

Onze verwerkingsperiode januari 2023 is afgesloten. Afgelopen januari keken we 7486 dozen voor Togo en 557 voor Moldavië na. Ondertussen is de container voor Togo onderweg naar zijn bestemming. De dozen voor Moldavië zijn teruggekeerd naar Gain, vanwaar ze met nog andere dozen naar Moldavië zullen reizen.

Lees meer »