Nieuws

voorbereiding januari

We zijn in volle voorbereiding van onze verwerkingsperiode in januari. In het magazijntje waar we onze spullen stockeren, zijn we ook volop bezig met uitzoeken. Al het materiaal dat we krijgen wordt nagekeken of het nog in goede staat is en gesorteerd volgens leeftijd. We maken een inventaris op, zodat we ook weten welke spullen we eventueel moeten aankopen. Daarnaast kruipt er ook heel veel werk in het versieren van reservedozen. Deze dozen worden gebruikt om in het verwerkingscentrum te grote dozen of kapotte dozen om te pakken.

Lees meer »

goed nieuws!!!

Goed nieuws!! Ook in januari 2024 kunnen we ons verwerkingscentrum weer opbouwen bij Sluys International in Duffel.

Lees meer »

Uitdelingen Togo 2023

Intussen hebben we bericht gekregen dat de schoendozen aangekomen zijn in Togo. De container is leeggemaakt en de dozen zullen nu hun weg beginnen naar de dorpjes en kinderen die dit jaar het geluk hebben een doos te ontvangen.

Lees meer »

Aflsuiting verwerkingsperiode 2023

Onze verwerkingsperiode januari 2023 is afgesloten. Afgelopen januari keken we 7486 dozen voor Togo en 557 voor Moldavië na. Ondertussen is de container voor Togo onderweg naar zijn bestemming. De dozen voor Moldavië zijn teruggekeerd naar Gain, vanwaar ze met nog andere dozen naar Moldavië zullen reizen.

Lees meer »

Verwerkingsperiode 2023

Onze verwerkingsperiode 2023 is in volle gang. Zaterdag 28 januari 2023 zullen we de laatste dozen controleren. Dinsdag 31 januari laden we de container zodat hij kan vertrekken naar Togo. Alle dozen die we tegen dan extra gecontroleerd hebben zullen binnenkort vervoerd worden naar Moldavië. 

Lees meer »