Uitdelingen Togo 2023

In januari 2023 controleerden we meer dan 8000 schoenendozen in ons Verwerkingscentrum. Het grootste deel daarvan vertrok in een container naar Togo. 

Een aantal dozen ging naar een kliniek in Tsévié. De langverwachte schoenendoos-uitdeling werd daar met grote zorg voorbereid. Kinderen die daar 5 jaar geleden geboren werden, ontvingen een prachtige schoenendoos. Je ziet het niet op de foto’s, maar ga er maar vanuit dat die goed-gevulde-dozen-met-inhoud meteen opengingen. Yes, wat een mooi moment moet dit zijn geweest! Ook de andere broers en zussen uit het gezin kregen van de kliniek een schoenendoos.

Ook in Kpeve straalden kinderen van geluk! Deze groep kinderen kregen een prachtig cadeau. Wat is het toch mooi om kinderen die zo weinig hebben te zien lachen met een bal, een rammelaar of een pop. Voor ons zo gewoon, voor hen heel bijzonder.

 

Ondertussen zijn de dozen van onze Verwerkingsperiode 2024 onderweg naar Togo. Zij zouden daar rond 12 maart moeten aankomen, waarna de uitdelingen kunnen beginnen.